• Heute versendet
  • Zahlen Sie danach
  • Empfohlen von den Profis
  • Uber 50 Jahre Erfahrung

4.6

Equine nasal strip

Flair Flair Equine nasal strip

€16,95

Produktbeschreibung

Flair Nasal Strips zijn bekend vanuit de rensport, en worden nu veelvuldig gebruikt voor conditietraining en high performance wedstrijden als springen, eventing, polo, en endurance. Ontwikkeld door topdierenartsen in de U.S.A.

Flair Nasal Strips zijn ontwikkeld om het inklappen van de zachte neuspassage tijdens de inspanning tegen te gaan. Het gebruik van Flair Nasal Strips houdt de neuspassage open, waardoor maximale zuurstofiname mogelijk is. Het paard kan gemakkelijker ademen, de vermoeidheid is aanzienlijk minder, en het paard hersteld sneller.

Flair nasal Strips zijn gemaakt van een medische kwaliteit pleister, en omdat paarden enkel door hun neus ademen, is deze pleister een dopingvrije, niet opneembaar, economisch alternatief voor andere medische of chirurgische manieren om een paard te helpen bij het makkelijker ademhalen.

Wat zijn Flair strips?

Flair strips zijn zelfklevend en stimuleren een optimale ademhaling bij paarden. Flair strips stimuleren top prestaties en werken preventief tegen schade aan de longen.

Waarom werken Flair Nasal Strips?

In tegenstelling tot mensen, ademen paarden enkel door hun neus. Als resultaat, hebben alle paarden last van het inklappen van het zachte neustissue tijdens een inspanning. Dit gedeeltelijk inklappen van het neusweefsel vermindert de zuurstoftoevoer naar de longen, het paard wordt hierdoor geforceerd om harder te werken om adem te kunnen halen. Klinische studies hebben uitgewezen dat Flair strips de neuspassage ondersteunen en het inklappen reduceren.

Zo krijgt je paard de zuurstof binnen die hij nodig heeft, zonder er energie aan te spenderen.

* Bewezen om de weerstand in ademen te reduceren, je paard haalt gemakkelijk adem.

* Bewezen om stress in de longen en bloeden tijdens arbeid te reduceren, de longen van uw paard blijven gezonder.

* Bewezen om de energie die gebruikt wordt tijdens zwaar werk te reduceren, uw paard zal minder uitgeput zijn.

anmelden

Passwort vergessen?

  • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
  • Der Bestellvorgang ist noch schneller
  • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert

vergleichen0

Bericht via WhatsApp